3 vrouwenparfums die je beter niet kunt kopen

still-life-838329_640

Een parfum koop je niet elke week. Een exclusieve geur is prijzig, maar meestal is dat het ook waard. Tot je een geur koopt die zo stinkt, dat je het nog niet eens als toiletverfrisser wil gebruiken. Wees gewaarschuwd, deze drie parfums kun je beter in de winkel laten staan…

Van ‘niet zo lekker’ tot ‘het stinkt’

Natuurlijk is het beleven van een geur niet voor iedereen hetzelfde. Wat de een lekker vindt, vindt de ander afschuwelijk. Toch zijn er parfums op de markt die over het algemeen geen goede beoordeling krijgen van klanten. Neem bijvoorbeeld Victoria’s Secret Love Spell. Een klacht die meerdere malen voorkomt, is dat de geur niet blijft hangen. Als je meerdere keren per dag opnieuw de lucht op moet spuiten om lekker te blijven ruiken, dan ben je zo door het flesje heen. Nu is ook nog eens de klacht dat de lucht niet lekker ruikt. De klachten gaan van ‘niet zo lekker’ tot ‘het stinkt’. De fabrikant beschrijft de geur als de meest sexy geur op de markt, maar daar verschillen de meningen dus over… Volgens recensenten kun je beter gaan voor een andere geur in dezelfde productlijn: de Victoria’s Secret Fantasies Love Spell, een parfum die wordt beschreven als een lekkere geur.

Het goede nieuws? Hij blijft niet hangen

De parfum Playboy Female Generation for Women wordt omschreven als een goedkoop luchtje. De vergelijking met bubblegum is treffend en geeft direct weer waarom je hem beter niet kunt kopen. Wie wil er nu ruiken naar een zoete kauwgum? Overigens is de fabrikant het niet eens met die omschrijving, zij zeggen liever dat de geur verleidelijk is. Zoet beamen zij wel, hoewel zij de vergelijking trekken met roze peper, kers, violen, jasmijn, framboos en houtachtige noten. Volgens beoordeling blijft de geur niet hangen, wellicht is dat dan juist weer goed nieuws, als hij toch niet lekker ruikt? Wellicht kun je beter gaan voor de Play it Rock for Woman, ook van Playboy. Deze wordt omschreven als een stoere geur voor stoere vrouwen.

Lekkere geur, maar voor heel even

Bruno_Banani-Made_for_WomenBruno Banani Made for Women vervliegt zo snel dat het net lijkt of je geen geur opgedaan hebt. Aan de geur zelf ligt het niet, deze wordt omschreven als lekker. Ook de verpakking mag er zijn, maar kopen we een geur op zijn verpakking? Nee dus. Ook geur Magic Woman van dezelfde fabrikant vervliegt snel. Als je dan elk uur opnieuw parfum op moet doen, is het flesje wel erg snel leeg. Volgens de fabrikant is dit een geur die het jachtinstinct bij een vrouw oproept, maar als het zo snel vervliegt, moet men wel erg snel jagen… Misschien moet Bruno Banani zich vooral richten op de mannengeuren, deze worden omschreven als geweldig en een geur waarvoor vrouwen zich op straat spontaan naar de man omdraaien.

Dit bericht is geplaatst in Parfum Weetjes. Bookmark de permalink.