Nicki Minaj Parfum

Nicki MinajNicki Minaj gaat een parfum op de markt zetten. Ze zal het parfum maken in samenwerking met dezelfde ‘neuzen’ die ook Justin Biebers luchtje heeft samengesteld.

Nicki Minaj?

Nicki Minaj, M.I.A. en Madonna - Give me all your lovin

Nicki Minaj (1982) is een Trinidadiaanse rapper, bekend sinds 2002. In dat jaar werd ze als eerste vrouwelijke rapper opgenomen in de MTV raplijst met daarin de beste rappers van het jaar.

Dit jaar is Nicki Minaj pas echt bekend geworden door als rapper op te treden in het nummer ‘Give me all your luvin‘ van Madonna. In dit nummer, dat in februari is uitgebracht is Nicki Minaj niet de enige zangeres die een ‘gastrol’ in de clip gekregen heeft. Ook M.I.A. (Mathangi Arulpragasam) rapt mee.

Parfums van Zangers en Zangeressen

Zodra het parfum van Nicki Minaj verkrijgbaar is in Nederland zullen we het in ons assortiment verwelkomen. Zangers en zangeressen waar we al parfums van kunnen aanbieden zijn: 50 Cent, Beyoncé, Britney Spears, Carlos Santana, Celine Dion, Christina Aguilera, Daddy Yankee, Gwen Stefani, Jessica Simpson, Katy Perry, Kylie Minogue, Leonard Cohen, Luciano Pavarotti, Mariah Carey, Paris Hilton en Rihanna.

Dit bericht is geplaatst in Parfum Merken. Bookmark de permalink.