Kristen Stewart gezicht voor parfumcampagne Balenciaga

FlorabotanicaDe best-betaalde Hollywood-actrice Kristen Hewitt is het gezicht geworden voor de nieuwe parfumcampagne van Balenciaga.

Het parfum dat ze zal promoten heet Florabotanica. Het opvallende aan de advertentiecampagne is dat hij vooral géén seks-appeal uitstraalt. Hetgene het wel uitstraalt is comfort, creativiteit en authenticiteit.

Geurcompositie

De avant-gardistische campagne past bij de geurcompositie: vetiver, amber, roos, anjer, munt en caladium (tropische plantensoort). De geur is extreem natuurlijk van karakter en zal dan ook een dergelijk publiek aanspreken.

Kristen Hewitt

Kristen StewartKristen Hewitt is de 22-jarige actrice, voornamelijk bekend geworden door haar hoofdrol in de film The Panic Room, uit 2002. In die film speelde ze de dochter van Jodie Foster. Dat was niet haar enige rol als ‘dochter van’, want een jaar later speelde ze in Cold Creek Mannor de dochter van Dennis Quaid en Sharon Stone. In 2007 speelde ze weer eens de dochter, deze keer in the Land of Women, met Meg Ryan als haar moeder. Haar filmdebut kwam echter al in 1999, toen speelde ze een rol in de film The Thirteenth Year. Datzelfde jaar kreeg ze ook de hoofdrol in de bovennatuurlijke actiefilm Twilight. Twilight bleek voor haar echt de doorbraak als Hollywood-ster.

Balenciaga

Balenciaga is een Spaans modehuis, opgericht in 1918. De oprichter is Cristóbal Balenciaga, een Basqische couturier met de door Christian Dior gekregen bijnaam ‘the master of us all’. Wat Balenciaga nog steeds kenmerkt zijn de belvormige rokken en jurken, die oneven zijn, maar ook zeer vrouwelijk. Sinds een aantal jaar geeft het merk ook parfums uit.

Dit bericht is geplaatst in Parfum Merken. Bookmark de permalink.