Jon Bon Jovi gezicht voor komende Avon parfums

Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi zal de komende parfums van Avon genaamd Unplugged for Him en Unplugged for Her gaan promoten. Avon denkt dat Bon Jovi zeer geschikt is als gezicht voor deze parfums, omdat hij een emotionele connectie teweeg brengt tussen het parfum en hem zelf, wat veel mensen zal aanspreken.

Geurkarakter van Unplugged

Unplugged for Her zal een oriëntaals en bloemig parfum worden en zal in oktober uitkomen. Unplugged for him zal een houtig, bloemig en muskusachtig luchtje worden, dat uit zal worden gebracht in november.

John Bon Jovi was al eerder ‘het gezicht’

John Bon Jovi is al eerder het gezicht geweest voor een parfum, namelijk voor RSVP, van Kenneth Cole. Zijn deelname stond toen in het teken van een fundraising voor de Philadelphia Soul Charitable Foundation, die economisch achtergestelde families helpt om de armoede-spiraal te doorbreken.

Deze keer is de samenwerking puur gebaseerd op wederzijdse bewondering, aldus Avon. Avon is een Amerikaans merk van schoonheids- en verzorgingsproducten en speelgoed.

John Bon Jovi

John Bon JoviJohn Bon Jovi is geboren in 1962 en is in de eerste plaats zanger, maar ook acteur, songwriter en gitarist. Zijn grote doorbraak is gekomen met zijn rockband Bon Jovi, waarin hij de leadzanger en gitarist is. Hij heeft inmiddels 11 band-albums en ook twee solo-albums uitgebracht. Op U2 na was het in 2011 de rijkste band ter wereld.

Zijn acteercarrière begon in 1990, in de film Young Guns 2, waarin hij een langharig lijk in een kist speelde. In 1996 kreeg hij de eerste hoofdrol in een film, genaamd The Leading Man.

Dit bericht is geplaatst in Parfum Merken. Bookmark de permalink.