Zeven goedkope parfums voor zomerse dagen

Dat een lekkere parfum duur moet zijn is een misvatting. Ook de goedkopere luchtjes kunnen je prima bevallen. We zetten zeven budgetparfums voor je op een rijtje die stuk voor stuk geschikt zijn voor een zomerse dag. Welke het best bij jou past? Het is maar net welke bui je hebt!

Vespa-for-herVespa for her: zonnig en bloemig

Als je houdt van een geur die zowel bloemachtig is als zonnig, dan moet je Vespa for her eens proberen. In deze geur herken je gember, citroensorbet en bergamot. Ruik je wat langer, dan herken je oranjebloesem, heliotroop en appel. Met dit luchtje waan je je in de Italiaanse zon met een lekkere cocktail. Wie wil dat nu niet? De perfecte geur voor als je droomt van een zonnige vakantie.

Christina Aguilera Woman: warm en sensueel

Christina-Aguilera-WomanWoman noemt zichzelf een volwassen geur, echt iets voor de zelfverzekerde vrouw dus. De parfum zit in een prachtig glazen flesje, versierd met zwarte bloemen en is echt een aanwinst voor jouw kaptafel. Als je de geur moet omschrijven, dan kun je ook zeggen fruitig. Peer, ananas en peperbessen zijn bijvoorbeeld herkenbare tonen. Daarnaast ruikt Woman naar magnolia, waarmee een prachtige link gemaakt wordt naar de zomer, het seizoen waarin de meeste soorten fruit te koop zijn.

Fun van Desigual: fris en hip

Desdesigual-funigual heeft een lijn met geuren met een boodschap. Een van de geuren in deze lijn is Fun. De boodschap die Desigual met deze parfum uit wil dragen is ‘heb elke dag plezier’. En laat dat nou in de zomer net even gemakkelijker zijn dan in de winter!

De geur is niet opvallend, wat je juist aan kan spreken. Cranberry, witte perzik en nashipeer zijn inderdaad drie fruitsoorten die niet heel sterk ruiken. In Fun voeren ze de boventoon. De geur voor als je wel fris wil ruiken, maar geen irritant spoor achter wil laten.

eau-de-toilette-dreamyHema Dreamy: zoet en zacht

Veel winkelketen hebben parfums van hun eigen huismerk. Een van deze ketens is Hema. De luchtjes zijn betaalbaar en ruiken ook nog eens lekker. Today I feel dreamy prijkt op de fles en dat is precies hoe je je voelt als je dit luchtje gebruikt. In de geur herken je vanille, maar ook witte bloemen en sandelhout. Hema Dreamy past niet alleen in ieders budget, het blijft ook nog eens lang hangen, waardoor een keer per dag opdoen voldoende is.

Elizabeth-Arden-Sunflower-for-WomenElizabeth Arden Sunflower for Women: romantisch en vrouwelijk

Ben je in een vrolijke bui en kun je de hele wereld aan? Dan is Sunflower het luchtje dat je het best kunt gebruiken. Wie Sunflower gebruikt voelt zich vrouwelijk en romantisch en viert de eenvoud en het geluk dat het zomerseizoen meebrengt. Je ruikt met deze parfum naar bloemen die net in bloei staan en haalt de lente terug de zomer in.

KP-revolutionKaty Perry Royal Revolution: prikkelend en sexy

De perfecte geur voor overdag en ’s avonds. Weleens een roze fresia geroken? Revolution ruikt naar deze frisse bloem. Samen met granaatappel en sandelhout is dit een geur die alle zintuigen prikkelt. Je laat een sexy spoortje musk gemengd met vanille achter, als je deze parfum gebruikt. Het flesje waar deze parfum in verkocht wordt is bijzonder fantasierijk. Een lust voor het oog en je steelt er ongetwijfeld de show mee.

Beyoncé Heat for Women: passie en vuur

beyonce-heatNiet alleen de geur is passievol, maar ook de fles waarin de parfum verkocht wordt. In knalrood, de lievelingskleur van zangeres Beyoncé, is niet alleen het flesje uitgevoerd, maar ook de vloeistof zelf. Beyoncé wil dat dragers van haar parfum zich sexy, stralend en onweerstaanbaar voelen. Diverse bloemige en fruitige geuren zijn in Heat gecombineerd, perzik, orchidee en magnolia voeren de boventoon. Je voelen alsof je Beyoncé bent, dat wil toch elke vrouw?

Dit bericht is geplaatst in Parfum Merken. Bookmark de permalink.