Het moet niet gekker worden…

Macbook Air PerfumeWe wisten al dat er vreemd soortige parfums op de markt waren, maar Air Aroma heeft wel een parfum met een héél aparte geur gemaakt, namelijk een parfum met de geur van een nieuwe MacBook Pro.

Air Aroma

Een nogal typische naam voor een parfum dat ruikt naar plakband, verpakkingsschuim, inkt, papier en lijm. Het initiatief van het parfum kwam van enkele Australische kunstenaars. Het parfum was niet bedoeld voor de consument, maar voor een speciale kunstshow. Het bedrijf is echter inmiddels op zoek gegaan naar een distributeur, dus het is goed mogelijk dat u binnenkort het luchtje in de Nederlandse schappen ziet liggen. Of dat in een computerzaak of een parfumerie gaat zijn is nog niet duidelijk..

Andere parfums met aparte geuren

Al eerder schreven we over parfums met vreemde geuren en hier zullen we er nog een paar aan het rijtje toevoegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een parfum die de geur van een slippertje camoufleert? Er zijn zelfs drie varianten beschikbaar, namelijk We were out sailing (met de geur van zee, zout en touw), I Was working late (met de geur van koffie, sigaretten, inkt en wollen pakken) en My car broke down (met de geur van benzine, rubber, staal en vet). Dan is er ook nog een parfumlijn die geïnspireerd is op wijnen als een Sauvignon Blanc en Merlot. De parfums bevatten ondertonen van wijnen, zoals gebrande eik, honingdauw en rabarber en niet de zurige alcohollucht die ook bij de geur van wijn hoort.

Dit bericht is geplaatst in Kort nieuws. Bookmark de permalink.