Win een Parfum-Waardebon van € 50!

Parfum-Vergelijk is de vergelijkingssite waar je snel je favoriete parfum voor de laagste prijs kunt vinden. We zijn absoluut onafhankelijk: je koopt je parfum namelijk niet bij ons, maar bij de webshop waar we naartoe linken. De winkel die bovenaan staat is dan ook echt de winkel waar je je parfum voor de laagste prijs kunt bestellen.

Waarom geven we zomaar een bon weg?

Parfum-vergelijk is de laatste tijd flink gegroeid. We hebben nu al meer dan 3000 parfums en eau de toilettes en meer dan 500 aftershaves, bodylotions, deodorants en douchegels op de website staan. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen de weg naar onze vergelijkingssite weten te vinden. Reden voor een feestje!

Bij een feestje hoort natuurlijk een cadeautje. Daar profiteren jullie van, want we geven twee waardebonnen weg van maar liefst € 50! Je kunt de waardebon vrij besteden in de webshop Parfumoase.

Wat moet je ervoor doen

Het enige wat je ervoor hoeft te doen is:

Like onze Facebook pagina en geef daarnaast je favoriete parfum een facebook like op parfum-vergelijk.

Wil je dubbel kans maken? Doe dan ook het volgende:

Op Twitter: Volg ons en tweet ‘Win € 50 parfumerie tegoed‘  en de link naar dit artikel.

 

Wanneer loopt de actie af?

De actie start op donderdag 10 mei en loopt af op maandag 11 juni. Op 12 juni zullen we de winnaar bekend maken. De winnaar zal via Facebook of Twitter worden benaderd. Ben jij de gelukkige? Na het doorsturen van je adresgegevens sturen we de waardebon naar je op.

SUCCES.

Dit bericht is geplaatst in Acties. Bookmark de permalink.